Inlogcode aanmaken

Wilt u gebruik maken van de Stressincontinentie keuzehulp? En heeft u geen inlogcode gekregen van uw ziekenhuis? Maak kosteloos een inlogcode aan, voor uzelf of uw naaste.

Bij welk ziekenhuis wordt u behandeld?

Voor wie

De Stressincontinentie keuzehulp is voor vrouwen die urine verliezen bij inspanning. Bijvoorbeeld door hoesten, niezen, lachen, sporten of tillen. Het ondersteunt bij de keuze tussen fysiotherapie of opereren.
Weet u niet zeker of de keuzehulp past bij uw situatie? Of voor welke opties u in aanmerking komt? Bespreek het met uw dokter.

Veelgestelde vragen

Waarom een inlogcode?

Met uw inlogcode kunt u de keuzehulp zo vaak gebruiken als u maar wilt. Alle gegevens die u invult, blijven bewaard. U hoeft daardoor niet elke keer opnieuw te beginnen.

Hoe zit het met mijn privacy?

Om uw privacy te beschermen, vragen we niet om uw persoonsgegevens. U gebruikt de keuzehulp anoniem. Lees hier onze privacy-verklaring.

Moet ik betalen om de keuzehulp te gebruiken?

Bent u patiënt of een naaste? Dan hoeft u niet te betalen voor het gebruik.

Bent u zorgverlener? Dan vragen we om een abonnementsbijdrage. Hiermee draagt u bij aan actualisatie en onderhoud van de keuzehulp en ondersteunen we u bij het gebruik. Alleen samen zorgen we ervoor dat de keuzehulp nog jaren meegaat. Lees meer.

Heeft u vragen over het inloggen?
Annette van den Berg
Annette van den Berg
06 5055 3300
Op werkdagen: 9.00 - 17.00 uur
Tip
Doe het samen
U kunt de keuzehulp doornemen met uw naasten. Zij kunnen ook een eigen inlogcode aanmaken.